The preparations for the automobile conference CEE Automotive Forum 2014 are ongoing

Automation & RoboticsNewsSouth-East European INDUSTRIAL Мarket - issue 2/2014

Тазгодишното издание на международната конференция за автомобилния сектор Central & Eastern European Automotive Forum 2014 ще се проведе на 21 и 22 октомври, съобщиха организаторите от Adam Smith Conferences.

Мащабният форум по традиция ще представи най-актуалните технологии в автомобилостроенето и ще предостави платформа за активен обмен на идеи между проектанти, производители и доставчици на оригинално оборудване, както и ангажирани в сектора експерти от Централна и Източна Европа.

Богатата програма на конференцията ще включва презентации, посветени на успешните практики и предизвикателствата в бранша, инвестициите и постиженията в научноизследователската и развойната дейност, новостите в логистиката и афтърмаркет облужването.

Сред лекторите на CEE Automotive Forum 2014 ще бъдат представители на някои от най-големите европейски и международни автомобилни компании като Toyota, Peugeot,Citroen, VW, Ford, Porsche, българската Great Wall Motors и др. В събитието ще вземат участие и водещи асоциации и автомобилни клъстери от CEE региона.

Повече информация, може да откриете на сайта на форума.

Top