An exhibition trio in the field of metallurgy will be held in September in Istanbul

MachinesNewsSouth-East European INDUSTRIAL Мarket - issue 2/2014

Tрите мащабни търговски панаира в областта на металургията ANKIROS, ANNOFER и TURKCAST ще се проведат паралелно между 11 и 13 септември т.г. в изложбения и конгресен център Tuyap в Истанбул, Турция, съобщиха организаторите от Hannover-Messe Ankiros. Сочено за най-голямото събитие в тази област в Евразия, изложбеното трио ще представи новостите в леярството, производството и обработката на черни и цветни метали.

В рамките на изложенията ANKIROS и ANNOFER 2014 ще бъдат презентирани най-актуалните и иновативни технологии в областта, сред които пещи, огнеупорни материали, формовъчни линии, прахови заготовки, лабораторно и аналитично оборудване, леярски и валцови машини и цялостни металургични съоръжения. С колективни щандове ще се представят някои от водещите доставчици в металургията като Германия, Италия, Испания, Китай, Великобритания и Иран.

TURKCAST 2014 г. ще предостави платформа на водещите турски леярни да демонстрират най-новите си продукти и технологии в областта на отливките за различни индустрии, сред които автомобилната индустрия, тежкотоварната и селскостопанската техника, строителството, циментовата промишленост, тежката механизация, енергетиката, отбраната, стъкларската и керамична индустрии.

„Изданията на трите търговски панаира през 2012 г. пожънаха огромен успех. 850 изложители от 39 държави и повече от 15 000 ангажирани в металургията професионалисти от цял свят се събраха на изложбена площ от над 20 хил. кв. км. ANKIROS, ANNOFER и TURKCAST 2014 ще се радват на още по-голям интерес. Тази година очакваме 950 изложители и повече от 16 хил. посетители”,уверени са организаторите.

Паралелно с търговските панаири в изложбения център Tuyap ще се проведат и три тематични конгреса, представящи последните научни и технологични разработки в металургично производство.

LATEST issue 1/2022

issue 1-2022

  READ THE ISSUE ONLINE

ALL ARTICLES | ARCHIVE

HEADLINE

Top